Prestigio lansează flagship-ul MultiPhone 7500; acesta vine cu display IPS de 5 inch și procesor quad-core de 1.5 GHz

Autor:  | Publicat în:  Prestigio 662 ori
<b>Prestigio lansează flagship-ul MultiPhone 7500; acesta vine cu display IPS de 5 inch și procesor quad-core de 1.5 GHz</b>Cei de la Prestigio anunță lansarea unui nou smartphone de ultimă generație numit MultiPhone 7500. Acesta dispune de un display IPS Full HD de 5 inch și de tehnologia OGS care aduce o luminozitatea sporită a imaginii. &nbsp; Prestigio MultiPhone...

Cei de laPrestigio anunță lansarea unui nou smartphone de ultimă generație numit MultiPhone 7500. Acesta dispune de un display IPS Full HD de 5 inch și de tehnologia OGS care aduce o luminozitatea sporită a imaginii.

Prestigio MultiPhone 7500 va fi disponibil în două variante cu dotări diferite la capitolul hardware, în timp ce restul specificațiilor rămân neschimbate: cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor BSI, cameră frontală de 8 megapixeli, un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz și o baterie de 2300 mAh.

Prestigio lansează flagship-ul MultiPhone 7500; acesta vine cu display IPS de 5 inch și procesor quad-core de 1.5 GHz

în timp ce varianta mai accesibilă care va costa1.149 lei va dispune de 1 GB RAM și 16 GB de memorie internă, varianta premium va sosi cu 2 GB RAM plus 32 GB de stocare. Aceasta din urmă va costa 1.299 lei și va ajunge în magazine în cursul acestei luni, urmând ca varianta cu 1 GB RAM să fie disponibilă în aprilie. De asemenea, aflăm și faptul că MultiPhone 7500 va sosi în două variante de culoare, și anume alb sau negru, care vor conține în pachet și o husă elegantă cadou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×