Prețul lui Nokia N9 a scăzut! Iată cât costă acum unul dintre hiturile anului 2011

4.332 ori
<b>Prețul lui Nokia N9 a scăzut! Iată cât costă acum unul dintre hiturile anului 2011</b>E incontestabil faptul că Nokia N9 este un telefon despre care ne vom aminti ceva vreme și chiar un device care a fost ales telefonului anului de către redactorii Mobilissimo Radu și Alex. Aflați că acest handset are acum parte de o scădere de...

E incontestabil faptul că Nokia N9 este un telefon despre care ne vom aminti ceva vreme și chiar un device care a fost ales telefonului anului de către redactorii Mobilissimo Radu și Alex. Aflați că acest handset are acum parte de o scădere de preț, care nu poate decât să îi bucure pe cei care s-au abținut de la a cumpăra acest smartphone MeeGo până acum.

N9 este deja o cunoștință veche a noastră, deoarece am luat contact cu prototipul acestui telefon încă din luna iunie, când el a fost anunțat în Asia și apoi adus și în România. Ei bine, acum telefonul costă doar 2.299 lei la QuickMobile.ro și 2.389 lei la eMAG.ro.

Prețul lui Nokia N9 a scăzut!

Este vorba aici despre varianta neagră de 16GB a lui N9, primul telefon MeeGo și un handset unic cu design din policarbonat, care a fost apoi implementat și pe Nokia Lumia 800. Dacă zvonurile sunt reale, acest design a dat de fapt startul unei linii de telefoane Nokia și chiar și Lumia 900 se va inspira din el. Totuși, primul model este cel care contează iar dacă vreți un smartphone cu adevărat special vi-l recomand pe N9, care se afla acum pe locul 2 în topul provizoriu al voturilor cititorilor.

Puteți urmări și recenzia telefonului aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×