Apple ar putea avea probleme cu HTC În cazul reexaminării procesului pentru brevete

1.085 ori
<b>Apple ar putea avea probleme cu HTC În cazul reexaminării procesului pentru brevete</b>Sunt sigur că știți că la un moment dat de-a lungul acestui an HTC a dat în judecată Apple pentru obișnuitele probleme cu brevetele. Ei bine, judecătorii ITC (Internațional Trade Commission) au decis inițial că Apple nu a greșit cu nimic, dar...

Sunt sigur că știți că la un moment dat de-a lungul acestui an HTC a dat în judecată Apple pentru obișnuitele probleme cu brevetele. Ei bine, judecătorii ITC (Internațional Trade Commission) au decis inițial că Apple nu a greșit cu nimic, dar se pare că acum sunt gata să revină asupra deciziei.

Aceasta reexaminare s-ar putea solda cu o mică victorie a taiwanezilor asupra gigantului din Cupertino. Din păcate nu știm încă foarte clar când va sosi verdictul, dar între timp HTC are de participat la o audiere cu privire la brevetele pe care se presupune că le-a încălcat din portofoliul Apple. HTC riscă mult aici, deoarece chiar dacă ar avea câștig de cauză în duelul cu Apple, rămâne pe rol propriul proces intentat de americani. Dacă aceștia din urmă câștiga, modele precum HTC Sensation, HTC Sensation XE sau XL ar putea fi interzise la comercializare.

Dacă atât creatorul lui iPhone și iPad cât și HTC câștiga ambele procese, companiile ar putea negocia, anulându-și una alteia sancțiunile, dar sincer să fiu nu văd Apple cedând teren în fața asiaticilor. Vă reamintesc că plângerile au început în martie 2010, când HTC a fost acuzată că ar copia tehnologia de pe iPhone, împreună cu Samsung și alte câteva branduri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×