Preview al lui ASUS Transformer Pad 300 - tableta momentului? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.963 ori
<b>Preview al lui ASUS Transformer Pad 300 - tableta momentului? (Video)</b>Ne-a sosit în teste de la ASUS România tableta ASUS Transformer Pad TF300T, model perceput de public și nu numai drept un Transformer Prime mai ieftin. Despre ce e vorba aici și ce ne rezervă terminalul la capitolul design aflați din preview-ul...

Ne-a sosit în teste de la ASUS România tableta ASUS Transformer Pad TF300T, model perceput de public și nu numai drept un Transformer Prime mai ieftin. Despre ce e vorba aici și ce ne rezervă terminalul la capitolul design aflați din preview-ul video și rândurile de mai jos.

Tableta adoptă o carcasă din plastic și nu una metalică, cum se întâmplase în cazul lui Prime. Transformer Pad 300 vine cu un display IPS de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, cu 16 GB memorie internă și 1 GB RAM. Varianta comercială va avea 32 GB spațiu de stocare, iar terminalul aceasta măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 635 de grame. Procesorul său este același quad-core Tegra 3, dar de această dată la 1.2 GHz, deci o frecvență ușor scăzută față de Prime.

Rețineți și că ecranul acestei tablete nu e protejat de Gorilla Glass și că durata de viață a bateriei e impresionantă: 10 ore în mod tabletă, 15 ore cu dock tastatură. și fiindcă am menționat dockul, acesta ne-a fost oferit în teste la pachet cu tableta, dar la cumpărare va fi opțional. Se vehiculează acum prețuri în jurul valorii de 480 de euro pentru acest produs și o lansare pe undeva prin vară. Observați în preview-ul nostru cât de bine se mișca Android 4.0.3 pe acest terminal și ce design plăcut are tableta. Revenim cu recenzie completă saptamana viitoare!

Discuții pe forum: http://mbls.ro/JH2JIu

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×