O nouă scăpare de ROM Android 4.0 ICS pentru Droid RAZR; Ne apropiem de varianta finală?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 738 ori
<b>O nouă scăpare de ROM Android 4.0 ICS pentru Droid RAZR; Ne apropiem de varianta finală?</b>O fi Motorola cumpărată de Google, dar asta nu se reflectă în politica lor de actualizare a terminalelor mobile. E drept că Motorola Xoom a primit relativ rapid Android 4.0 ICS, dar cum rămâne cu terminale că Moto Droid RAZR sau noile tablete Xoom...

O fi Motorola cumpărată de Google, dar asta nu se reflectă în politica lor de actualizare a terminalelor mobile. E drept că Motorola Xoom a primit relativ rapid Android 4.0 ICS, dar cum rămâne cu terminale că Moto Droid RAZR sau noile tablete Xoom 2? Droid RAZR a avut parte de numeroase scăpări de ROM-uri cu Ice Cream Sandwich la pachet și câteva release-uri "soak test" tot cu Android 4.0. Ei bine azi apare încă un ROM, care pare a fi cel final.

încă din martie se tot zvonește că "mai e puțin" și va fi actualizat Droid RAZR la Android 4.0, dar practic acest lucru nu s-a întâmplat. La începutul acestei săptămâni un document Verizon și-a făcut apariția pe web, prezentând programul de actualizări al operatorului și distribuirea lui Android 4.0 pe câteva modele de telefoane. RAZR și RAZR MAXX erau trecute drept telefoane deja testate de Verizon și se menționa și data de 21 mai pentru update. Documentul specifică și faptul că actualizarea presupune un pachet software de 341 MB, deci vom vedea numeroase funcții noi și schimbări.

Revenind la ROM-ul cel nou, care a ajuns pe web acesta ocupa 343 MB, iar scăpările din ultimele săptămâni aveau mult mai mulți MB, deci ceva s-a schimbat. Cei care au instalat deja noul soft au descoperit că terminalul e acum mai rapid, are un kernel nou și că atunci când sunt apelați există un nou buton pe lângă cel de răspuns/oprit convorbire și anume unul de răspuns la apel cu un SMS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×