O nouă prezentare video la 360 grade pentru phablet-ul Google Pixel XL ajunge pe web; aflăm și dimensiunile sale

1.016 ori
<b>O nouă prezentare video la 360 grade pentru phablet-ul Google Pixel XL ajunge pe web; aflăm și dimensiunile sale</b>Google Pixel XL este din nou subiect de știre astăzi, moment în care pe web își face apariția o nouă prezentare video la 360 grade ce ne prezintă produsul din mai toate unghiurile posibile. De asemenea, sursa acestui material dezvăluie și dimensiunile

Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul Google programat pentru data de 4 octombrie, parcă și numărul de scăpări asociate smartphone-urilor Pixel și Pixel XL este mai mare. Astăzi spre exemplu pe web își face apariția o nouă prezentare video la 360 grade pentru modelul phablet ce va sosi cu un display de 5.5 inch și cu un design identic precum cel adoptat și de către modelul standard Pixel.

Google Pixel XL

Știm deja cum arată noul handset, așa că ne îndreptăm atenția mai degrabă către cealaltă informație sosită astăzi - și anume dimensiunile phablet-ului. Ei bine, acesta va măsura 154.72 mm în lungime, 75.74 mm în lățime și 7.3 mm în grosime. Îl putem astfel compara la acest capitol cu Samsung Galaxy Note 7, un phablet care în ciuda unei diagonale superioare de 5.7 inch aduce dimensiuni similare (153.5 x 73.9 x 7.9 mm).

După cum ați remarcat deja din imaginile și randările anterioare, atât Google Pixel cât și Pixel XL vor aduce un design similar lui HTC One A9 - panoul frontal fiind caracterizat de margini destul de generoase ca mărime. Ca dotări, așteptăm ambele produse cu procesoare Snapdragon 820, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală de 12 megapixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×