Doogee pregătește lansarea phablet-ului Y6 Max 3D; device cu display de 6.5 inch și tehnologie 3D

645 ori
<b>Doogee pregătește lansarea phablet-ului Y6 Max 3D; device cu display de 6.5 inch și tehnologie 3D</b>Chinezii de la Doogee pregătesc în acest moment lansarea unui nou phablet pe piață, unul ceva mai deosebit ce se va intitula Doogee Y6 Max 3D. Produsul despre care vorbim aici va beneficia de un uriaș display de 6.5 inch ce ne va oferi și posibilitatea

Iată că la scurt timp de la debutul smartphone-ului Doogee Y6, compania chineză ne pregătește lansarea unui alt terminal la fel de interesant, model numit Y6 Max 3D și prezentat oficial în imaginile de mai jos. Interesant la acest produs este faptul că uriașul display de 6.5 inch beneficiază de tehnologia 3D Active ce ne permite vizualizarea de conținut 3D fără a avea nevoie de o pereche de ochelari dedicată.

Doogee Y6 Max 3D

Printre dotările acestui model regăsim panoul mai sus amintit cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core MediaTek MT6750T pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Primim un slot microSD pentru carduri de până la 128 GB, o cameră foto principală Samsung S5K3L8 de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED, dar și un scanner de amprente situat pe partea din spate.

Doogee Y6 Max 3D

Doogee Y6 Max 3D vine cu o baterie de 4300 mAh, rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și va fi disponibil pe argintiu sau auriu. Deși la prima vedere aceste specificații par a compune un smartphone cu preț destul de măricel, se pare că în cazul acestui nou model Doogee lucrurile nu stau deloc astfel. Telefonul este deja listat la precomandă de către GearBest.com la un preț de doar 134.88 euro, adică aproximativ 610 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×