O nouă randare pentru Galaxy Note 6 Edge ne prezintă dimensiunile phablet-ului

1.705 ori
<b>O nouă randare pentru Galaxy Note 6 Edge ne prezintă dimensiunile phablet-ului</b>Ieri vedeam o colecție întreagă de randări 3D pentru Samsung Galaxy Note 6/7 Edge, un telefon ce va beneficia de un display curbat spre margini la fel ca modelul flagship al sud-coreenilor din acest an. Astăzi vedem și o schiță ce ne prezintă dimensiunile

Chiar ieri vedeam o serie de imagini 3D cu nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 6 Edge, un phablet al cărui debut ar fi programat pentru sfârșitul lunii august. După cum vă puteți da seama direct din nume, avem de-a face cu un terminal ce beneficiază de un display curbat spre margini la fel ca modelul S7 Edge.

Marginile sunt totuși ceva mai restrânse decât în cazul smartphone-ului mai sus menționat, un detaliu pe care îl vedem și astăzi prin intermediul unei noi randări. Acest material ne dezvăluie și dimensiunile noului phablet, acesta urmând a măsura 7.8 mm în grosime, 153 mm în lungime și 74.5 mm în lățime.

Dimensiunile de față sunt aproape identice cu cele ale lui Note 5, lățimea fiind totuși mai mică în cazul de față. Datorită marginilor curbate, ne putem aștepta astfel la un display de 5.8 inch - diagonală pe care numeroase zvonuri o aduceau în discuție. Printre specificațiile sale vom regăsi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823, 4 sau 6 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli, un scanner de amprente, dar și un scanner pentru iris. 

Încă nu este clar dacă telefonul va fi numit Samsung Galaxy Note 6 Edge, sau Note 7 Edge - acest din urmă nume fiind sugerat din ce în ce mai mult în ultima vreme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×