Prima imagine aparent oficiala cu Palm Centro

Autor:  | Publicat în:  Palm 2.202 ori
<b>Prima imagine aparent oficiala cu Palm Centro</b>Am mai avut de-a face cu asa-zise imagini oficiale care prezentau terminalul mobil Palm Centro, dar se pare ca de aceasta data urmatoarea poza este cea autentica: A avut loc o schimbare radicala in comparatie cu imaginile prezentate anterior, de fiecare...

Am mai avut de-a face cu asa-zise imagini oficiale care prezentau terminalul mobil Palm Centro, dar se pare ca de aceasta data urmatoarea poza este cea autentica:

A avut loc o schimbare radicala in comparatie cu imaginile prezentate anterior, de fiecare data cand aparea un zvon in legatura cu noul Palm. Desi estetic telefonul a evoluat, nu putem spune la fel despre tastatura sa , care este practic un QWERTY "inghesuit", o orientare gresita pentru producatorul Palm. Acest terminal destinat in mod clar tinerilor este unul EV-DO si se pare ca va fi disponibil prin Sprint la un pret de doar 99 de dolari.

Un smartphone accesibil tinerilor? Pretul si lookul terminalului confirma publicul tinta si nu ar trebui sa ne surprinda ca Palm renunta momentan la oamenii de afaceri pentru a multumi publicul tanar, mare devorator de SMS-uri. Ca dovada sta aceasta tastatura, care va fi o mana cereasca pentru utilizatorii care dau mai mult de 20 de mesaje text pe zi. La un astfel de pret, smartphone-ul va deveni un hit si il asteptam cu nerabdare si pe plaiurile mioritice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×