Nokia 7900 Prism, in varianta maro, dat in vileag de FCC

5.863 ori
<b>Nokia 7900 Prism, in varianta maro, dat in vileag de FCC</b>Nokia 7500/7900 Prism sunt terminale care fac parte din linia "fashion" a producatorului finlandez, deci accentul in cazul lor nu este pus pe dotari tehnice, ci pe design. Astfel, nu ne surprinde sa vedem o editie de culoare maro a unui telefon Prism, in...

Nokia 7500/7900 Prism sunt terminale care fac parte din linia "fashion" a producatorului finlandez, deci accentul in cazul lor nu este pus pe dotari tehnice, ci pe design. Astfel, nu ne surprinde sa vedem o editie de culoare maro a unui telefon Prism, in locul variantei negre.

Imaginea de mai sus nu a fost data publicitatii de catre Nokia, ci de catre FCC. Desi calitatea imaginii lasa de dorit, putem observa totusi ca suprafata metalica a telefonului adauga un factor de "cool" in plus variantei originale. Se pare ca Nokia va lansa aceasta varianta a seriei Prism pe data de 29august , deci daca doriti un telefon stilat ar fi bine sa va pregatiti haine care sa se asorteze cu noul terminal.

Pe cand o lansare complet noua, Nokia? Raspunsul la aceasta intrebare nu il vom afla prea curand, in conditiile in care compania finlandeza este extrem de ocupata cu rezolvarea celebrelor probleme cu bateriile Matsushita. 40 de milioane de baterii retrase de pe piata nu ar aduna enorm de multi fani la o lansare a unui terminal in aceeasi luna cu acest incident de marketing si de organizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×