Prima imagine software a lui Ubuntu Touch este acum finalizată

1.109 ori
<b>Prima imagine software a lui Ubuntu Touch este acum finalizată</b>Pe lângă popularele sisteme de operare pentru mobile, și anume iOS, Android și Windows Phone, pe piață își va face în curând apariția și Ubuntu Touch, OS despre care aflăm noi detalii astăzi. Potrivit dezvoltatorilor responsabili cu acest...

Pe lângă popularele sisteme de operare pentru mobile, și anume iOS, Android și Windows Phone, pe piață își va face în curând apariția și Ubuntu Touch, OS despre care aflăm noi detalii astăzi. Potrivit dezvoltatorilor responsabili cu acest proiect, imaginea software a lui Ubuntu Touch este acum finalizată (RTM - Release to manufacturing).

Astfel, după o serie amănunțită de teste, prima imagine software denumită ubuntu-rtm este acum disponibilă în ediție finală. Aflăm că doritorii pot testa această versiune pe terminalele ce suportă un astfel de OS, mai precis pe noile produse din gama de smartphone-uri și tablete Nexus.

Totodată, dezvoltatorii au declarat faptul că această versiune este cea mai stabilă dintre toate de până acum, fiind rezolvate toate erorile întâmpinate. De asemenea, se pare că primul telefon Ubuntu Touch va fi nimeni altul decât Meizu MX4, device care va fi lansat pe piață în luna decembrie și care este deja prezent în versiunea Android spre achiziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×