Prima reclama TV la Apple iPhone

1.333 ori
<b>Prima reclama TV la Apple iPhone</b>iPhone-ul a fost lansat de ceva timp, dar Apple este gata sa creeze o intreaga frenezie in jurul produsului. In timpul decernarii premiilor Oscar, echipa Cupertino a lansat primul spot publicitar la Apple iPhone. Hello. Cuvantul cheie de la Vista este...

iPhone-ul a fost lansat de ceva timp, dar Apple este gata sa creeze o intreaga frenezie in jurul produsului. In timpul decernarii premiilor Oscar, echipa Cupertino a lansat primul spot publicitar la Apple iPhone. Hello.

Cuvantul cheie de la Vista este "Wow" si in simplitatea lui, nu este chiar atat de atragator.  Ma intreb daca Apple nu simte acelasi lucru. (Nu a fost oare, "Hello" sloganul primului iMac?). In reclama, vedeti 28 de actori de toate varstele si tipurile spunand Hello, urmata de o imagine cu iPhone.

Sunt cateva lucruri interesante de subliniat: logo-ul Cingular este inlocuit de unul AT&T, ora s-a schimbat de la 10:15 la 10:12, si nu se mentioneaza deloc cuvantul "iPhone" in reclama. Acest ultim aspect arata ca spotul a fost realizat inainte ca Apple sa se impace cu Cisco.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×