Prima tabletă cu procesor Snapdragon 805 ajunge În AnTuTu; E vorba despre un Amazon Kindle Fire HDX 8.9 adus la zi

Autor:  | Publicat în:  Amazon 994 ori
<b>Prima tabletă cu procesor Snapdragon 805 ajunge În AnTuTu; E vorba despre un Amazon Kindle Fire HDX 8.9 adus la zi</b>încă așteptăm să ajungă în magazine din Europa primele telefoane cu procesoare Snapdragon 805 și iată că a apărut și o primă tabletă cu CPU de acest gen. Benchmarkul AnTuTu confirmă existența unei tablete Amazon cu chipsetul acesta, iar...

încă așteptăm să ajungă în magazine din Europa primele telefoane cu procesoare Snapdragon 805 și iată că a apărut și o primă tabletă cu CPU de acest gen. Benchmarkul AnTuTu confirmă existența unei tablete Amazon cu chipsetul acesta, iar numele sau ne sună familiar.

E vorba despre Amazon Kindle Fire HDX 8.9, tableta lansată anul trecut, dar care pare gata să primească un upgrade. Ne apropiem de perioada anului în care de obicei Amazon lansează tablete noi, deci poate că noul Kindle Fire va sosi cu acest CPU. Ce vedem testat în AnTuTu poate fi falsificat ușor, dar hai să presupunem că tableta e reală. Observăm că în afară de chipset, toate dotările sunt păstrate intacte.

Printre ele se numara un display de 8.9 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, o cameră de 8 MP în spate, una frontală de 1 MP, 2 GB RAM, iar modelul de anul trecut avea la bază un CPU Snapdragon 800. Că OS e prezent aici Android 4.4.4, cu interfața custom Amazon folosită în tandem cu el. M-aș fi așteptat să văd și o creștere a cantității de RAM, dar acesta e probabil doar un prototip. Poate va veni și cu o baterie mai mare?

Nu m-as mira sa vad un branding adoptat aici in genul Amazon Kindle Fire HDX 8.9 2014 Edition.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×