Meitu 2, smartphone-ul de origine chineză ce oferă o cameră frontală de 13 megapixeli primește o versiune Hello Kitty

1.261 ori
<b>Meitu 2, smartphone-ul de origine chineză ce oferă o cameră frontală de 13 megapixeli primește o versiune Hello Kitty</b>Acum ceva timp, mai precis în luna aprilie a acestui an vă anunțam prin intermediul unui articol despre Meitu 2, un device care impresionează printr-o cameră frontală de 13 megapixeli. Fiind disponibil în acel moment doar pe alb sau roz, iată că...

Acum ceva timp, mai precis în luna aprilie a acestui an vă anunțam prin intermediul unui articol despre Meitu 2, un device care impresionează printr-o cameră frontală de 13 megapixeli. Fiind disponibil în acel moment doar pe alb sau roz, iată că începând de astăzi publicul feminin se poate bucura de o ediție specială Hello Kitty.

Aflăm că speciificațiile acestuia nu se vor schimba, eventualii cumpărători fiind întâmpinați de un display HD de 4.7 inch, un processor octa-core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli, cât și o cameră frontală pentru selfie-uri de 13 megapixeli.

Meitu 2 Hello Kitty oferă și Bluetooth 4.0, conectivitate WiFi, cât și o baterie de 2.300 mAh. Aflăm că acest selfie-phone rulează sistemul de operare Android 4.2 JellyBean, prețul său pe piața din China fiind de 440$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×