Xiaomi Mi4 disponibil acum la vânzare În China; Sold out În 3, 2, 1...

1.399 ori
<b>Xiaomi Mi4 disponibil acum la vânzare În China; Sold out În 3, 2, 1...</b>Xiaomi Mi4 a fost anunțat cu puțin timp în urmă și iată că e deja pus în vânzare în China astăzi. Mă aștept să vedem un nou record doborât, când vine vorba de timpul de epuizare a unităților disponibile. Flagshipul are dotări atractive...

Xiaomi Mi4 a fost anunțat cu puțin timp în urmă și iată că e deja pus în vânzare în China astăzi. Mă aștept să vedem un nou record doborât, când vine vorba de timpul de epuizare a unităților disponibile. Flagshipul are dotări atractive și un preț de 322 de dolari, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Urmaș al faimosului Mi3, care se vinde și la noi în țară, Mi4 vine în varianta de 16 GB cu preț de 322 de dolari și versiune de 64 GB, care costă în jur de 405 dolari. Ambele modele sunt disponibile pe alb sau negru, iar Xiaomi Mi4 e promovat de producătorul sau drept "cel mai rapid smartphone din lume". Dotările sale includ un display Full HD de 5 inch, 3 GB RAM, procesor Snapdragon 801 quad core de 2.5 GHz și o baterie de 3080 mAh.

în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar în față un selfie cam de 8 megapixeli, foarte impresionant. Terminalul rulează Android 4.4 KitKat cu MIUI 6 aplicat peste. Xiaomi a trecut pragul de 10 milioane de unități Mi3 livrate cu câteva săptămâni în urmă și e foarte probabil că urmașul sau să atingă un număr și mai mare. Printre piețele privilegiate care vor primi telefonul relativ devreme se numără și Italia, unde handsetul va sosi luna viitoare.

îl așteptăm și la noi în teste cu mare nerăbdare.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×