Primele detalii despre Allview X4 Xtreme sunt aici! Flagship-ul va sosi cu baterie de 4550 mAh la pachet!

2.013 ori
<b>Primele detalii despre Allview X4 Xtreme sunt aici! Flagship-ul va sosi cu baterie de 4550 mAh la pachet!</b>Astăzi avem parte și de primele informații referitoare la flagship-ul Allview X4 Xtreme, terminal care cel mai probabil ne va încânta privirea printr-o diagonală generoasă. Aflăm că handset-ul de față va sosi cu o mega-baterie de 4550 mAh la pachet,

Un smartphone Allview mult-așteptat de către public este șiX4 Xtreme, model high-end despre care aflăm astăzi primele detalii. Ei bine, teaserul cu numărul 1 ne dezvăluie probabil una dintre cele mai interesante echipări ale acestui handset și anume bateria de 4550 mAh pe care o regăsim la interior și care promite din start o autonomie generoasă, asta ținând cont de un regim de utilizare normal. 

Ni se promite în cazul de față și o încărcare ultra-rapidă și faptul că în timpul procesului de încărcare se va păstra o temperatură redusă a circuitelor pentru fiabilitate sporită. În doar 11 minute bateria se va încărca de la 0 la 10%, suficient cât să primim 4 ore de utilizare medie, până la 4 ore de apeluri, 3 ore de petrecut navigând prin browser via Wi-Fi, sau 2 ore de playback video.

Există și un mod de economisire care promite prelungirea timpului de utilizare în medie cu până la 30 minute. Mă aștept personal la un smartphone complet metalic echipat cu cameră duală, display de minim 5.7 inch cu rezoluție Quad HD și la un procesor deca-core MediaTek, sau poate avem parte de o surpriză și primim un chipset Qualcomm de această dată. Memoria RAM ar putea sări la 6 GB totodată! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×