Apar primele detalii despre Samsung Galaxy S8 Active (SM-892A); urmează a sosi prin intermediul operatorului AT&T

2.826 ori
<b>Apar primele detalii despre Samsung Galaxy S8 Active (SM-892A); urmează a sosi prin intermediul operatorului AT&T</b>Primele detalii despre Samsung Galaxy S8 Active ajung astăzi în mediul online, telefon care aparent poartă numele de cod Cruiser și care ar urma să fie lansat prin intermediul operatorului AT&T. Descoperim și faptul că acest viitor handset urmează a

Iată că la ceva timp de la zvonurile ce indicau posibila lansarea a unui Galaxy S8 Mini, apar acum și vești despre o așa-numită variantă Active ce ar urma să se remarce printr-un design mai rugged și printr-o baterie mult mai generoasă decât flagship-ul standard ce se pregătește de debutul său comercial. Primele informații despre Galaxy S8 Active sosesc astăzi și aflăm că telefonul este cunoscut la nivel intern sub numele de cod Cruiser.

De asemenea, s-ar părea că numărul său de serie este SM-G892A, asta în vreme ce S8 și S8+ sunt cunoscut drept SM-950, respectiv SM-G955. La fel ca varianta Samsung Galaxy S7 Active de anul trecut și noul model ar trebui să ne aducă certificare militară MIL-STD-810G ce asigură rezistența device-ului la sare, praf, umiditate, vibrații, radiație solară, dar și la șocuri provocate de căzături.

Și standardul IP68 va fi oferit la pachet, iar superbul design pe care Galaxy S8 îl aduce s-ar putea transforma radical aici în cazul variantei Active. Cel mai probabil dotările hardware vor fi păstrate și carcasa din sticlă ar urma să fie înlocuită de un corp din policarbonat menit să reziste la diverși factori precum cei prezentați mai sus.

Aparent, Samsung Galaxy S8 Active va debuta prin intermediul operatorului american AT&T.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×