LG G6 triumfă la un test foto "pe neve", în faţa lui Galaxy S8, iPhone 7 şi Google Pixel; Iată mostrele realizate de Phone Arena

4.095 ori
<b>LG G6 triumfă la un test foto "pe neve", în faţa lui Galaxy S8, iPhone 7 şi Google Pixel; Iată  mostrele realizate de Phone Arena</b>Recent cei de la Phone Arena au realizat un test foto cu smartphone-urile LG G6, Samsung Galaxy S8, iPhone 7 și Google Pixel, invitând utilizatorii să voteze care sunt fotografiile care le-au plăcut în mod special, fără a specifica cu ce terminal a fost

Am făcut la un moment dat la Mobilissimo.ro o comparaţie între câteva telefoane la capitolul foto şi puneam uneori fotografii pe Forum, punând cititorii să ghicească care erau telefoanele care realizau acele capturi. Acest tip de "comparaţii pe neve" sunt încă populare şi Phone Arena a realizat unul recent, cu rezultate cel puţin interesante.

Mostra foto LG G6

Comparaţia le implica pe LG G6, Samsung Galaxy S8, iPhone 7 şi Google Pixel. Ce a ieşit aflaţi mai jos. Trebuie să vă explicăm şi despre ce e vorba aici: Phone Arena a făcut o serie de fotografii, cu cele 4 telefoane şi le-au postat pe site. Apoi publicul a votat fotografia preferată, fără ca vreuna dintre ele să aibă indicat în vreun fel telefonul care a realizat-o. Practic erau doar "telefon A", "telefon B" şi tot aşa.

Comparativ foto LG G6

Ei bine la captura acelui bust de statuie la umbră, cu soarele printre crengi a triumfat LG G6 în preferinţele publicului. Telefonul pare să fi prins cea mai multă lumină, cu mult mai multă decât iPhone 7 aş zice. E drept că Galaxy S8 a fost puţin dezavantajat, strecurându-se o mică reflexie a soarelui peste statuie. A urmat şi o fotografie urbană, cu o clădire din cărămidă roşie, unde iar LG G6 a ieşit câştigător.

Comparativ foto LG G6

Din nou triumfă la luminozitate, dar culoarea mi se pare puţin prea roşiatică. Galaxy S8 o dă înspre portocaliu şi Google Pixel a prins imaginea cam albicioasă. Detaliile acoperişului sunt totuşi excelente la LG G6. Samsung Galaxy S8 câştigă testul cu acel neon portocaliu pe timp de noapte şi pe bună dreptate, deşi nici Google Pixel şi LG G6 nu sunt departe.

Comparativ foto LG G6

Mai avem şi o scenă de apus peste Dunăre, unde Galaxy S8 câştigă, la bătaie cu Google Pixel, iar LG G6 iese pe ultimul loc. Mai găsiţi şi alte teste aici, cu iPhone 7 reuşind în cele din urmă să câştige totuşi măcar o bătălie. LG G6 e totuşi revelaţia comparaţiei. Îl aşteptăm în teste!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×