Primele două telefoane Firefox OS pentru dezvoltatori: Keon și Peak; Iată-le dotările!

Autor:  | Publicat în:  Firefox 1.076 ori
<b>Primele două telefoane Firefox OS pentru dezvoltatori: Keon și Peak; Iată-le dotările!</b>Mozilla tocmai a prezentat primele terminale Firefox OS pentru dezvoltatori, sub numele de Peak și Keon. Sub numele neoficial de "Geeksphone", noile telefoane sunt modelele midrange pe care le puteți admira mai jos. Keon e primul handset de acest gen,...

Mozilla tocmai a prezentat primele terminale Firefox OS pentru dezvoltatori, sub numele de Peak și Keon. Sub numele neoficial de "Geeksphone", noile telefoane sunt modelele midrange pe care le puteți admira mai jos. Keon e primul handset de acest gen, un Firefox OS Developer Preview Phone și aflați mai multe despre el mai jos.

El vine cu dotări mai modeste, adică un procesor Snapdragon S1 de 1 GHz, display touch HVGA de 3.5 inch și o cameră de 3 megapixeli. Acest device entry level ar putea fi un mic hit în țările în curs de dezvoltare și în oferta operatorilor. Dotările sale mai includ și 4 GB ROM, 512 MB RAM, slot microSD, WiFi, G Sensor, GPS, microUSB și o baterie de 1580 mAh. Mult mai bine dotat este Peak, cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1.2 GHz și ecran qHD IPS de 4.3 inch.

 Firefox OS Keon

Smartphone-ul Peak are și o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 2 megapixeli, plus 4 GB ROM și 512 MB RAM. El include și slot microSD, WiFi, GPS, port microUSB și o baterie de 1800 mAh. Ambele telefoane vor fi disponibile deblocate, gata de a fi preluate de dezvoltatori și trecute prin teste și experimente. Mozilla afirmă și că Peak și Keon se vor livra din februarie, la prețuri încă necunoscute.

 Firefox OS Peak

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×