HP lucrează la un PC-rucsac special pentru gamingul VR mobil: Omen Backpack PC va cântări în jur de 4.5 kg

1.194 ori
<b>HP lucrează la un PC-rucsac special pentru gamingul VR mobil: Omen Backpack PC va cântări în jur de 4.5 kg</b>În vreme ce conceptul de realitate virtuală este în plină expansiune, iată-i pe cei de la HP cu cel mai îndrăzneț proiect de până acum - un PC-rucsac special creat pentru gamingul VR mobil. Acest produs se numește Omen Backpack PC și cântărește doar

Am auzit de gaming VR din mers, dar de obicei asta implică un telefon mobil high end. Ei bine HP vrea să schimbe paradigma, propunând un "rucsac VR" numit Omen Backpack PC, pe care îl puteţi admira mai jos.

Brandul Omen nu e chiar necunoscut, el incluzând mai nou o serie de laptopuri de gaming. Ceea ce încearcă HP să creeze aici a fost dezvoltat recent şi de către MSI sau Zotac şi aparent vom afla mai multe detalii la Computex 2016 începând de luni. HP BackPack PC, zis şi Omen X VR PC Pack e doar un prototip deocamdata,  care ar trebui să ajungă la o greutate de 4.5 kg şi probabil va avea şi un preţ piperat.

Dotările vor include procesoare Core i5/Core i7 H, SSD-uri M.2 şi până la 32 GB RAM DDR4. Vom beneficia şi de ventilatoare duale pentru a răci acest rig portabil şi evident pentru a aerisi şi spatele gamerului. Dacă prototipul nu va fi gata de Computex, atunci cu siguranţă vom vedea totuşi o variantă prezentată la cel mai mare show de gaming al anului, E3 în această vară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×