Două ecrane sunt mai bune decât unul singur: NEC Medias W, smartphone japonez cu două display-uri, unul rabatabil (video)

Autor:  | Publicat în:  NEC 1.068 ori
<b>Două ecrane sunt mai bune decât unul singur: NEC Medias W, smartphone japonez cu două display-uri, unul rabatabil (video)</b>Compania NEC e mai degrabă cunoscută în România pentru monitoarele sale decât pentru telefoane și nu cred că mă înșel prea rău dacă spun că nu avem astfel de terminale la noi în țară. Totuși, în Japonia NEC face furori prin designuri...

Compania NEC e mai degrabă cunoscută în România pentru monitoarele sale decât pentru telefoane și nu cred că mă înșel prea rău dacă spun că nu avem astfel de terminale la noi în țară. Totuși, în Japonia NEC face furori prin designuri foarte avansate, cum e și cazul acestui NEC Medias W din imaginea de mai jos.

Avem de-a face cu un smartphone dual display, cu al doilea ecran rabatabil în spatele primului. Handsetul era prezent anul trecut la MWC 2012 sub formă de mulaj din plastic/concept și a ajuns acum realitate, în oferta operatorului japonez NTT DoCoMo. NEC Medias W este dotat cu două display-uri LCD de 4.3 inch, fiecare cu rezoluție de 540 x 960 pixeli și procesor dual core 1.5 GHz, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli și 16 GB memorie internă.

Avem parte și de un slot microSDHC, iar odată deschis, telefonul oferă o diagonală totală de 5.6 inch pe întregul device. Aplicațiile sunt adaptate pentru utilizarea pe ecrane, fie în mod independent, fie folosind display-urile ca un singur ecran. Smartphone-ul se va lansa în luna aprilie în Japonia, cu un preț nespecificat încă, dar cu siguranță mare.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×