Primele hibe ale lui Microsoft Windows Phone 7: fara tethering!

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 735 ori
<b>Primele hibe ale lui Microsoft Windows Phone 7: fara tethering!</b>In "buna" traditie a softurilor Microsoft, incep sa apara si primele hibe ale lui Windows Phone 7, chiar dinainte de lansare. Astfel, aflam ca platforma nu va suporta tethering, deci nu vom putea transforma telefonul WP7 intr-un modem, lucru posibil deja...

In "buna" traditie a softurilor Microsoft, incep sa apara si primele hibe ale lui Windows Phone 7, chiar dinainte de lansare. Astfel, aflam ca platforma nu va suporta tethering, deci nu vom putea transforma telefonul WP7 intr-un modem, lucru posibil deja pe iPhone si modelele Android.

Evident, aceasta lipsa nu este fatala pentru Microsoft, dar ea va dezamagi totusi unii utilizatori. Ramane de vazut daca functia va lipsi cu desavarsire, sau daca ea va fi disponibila printr-un update ulterior. De remarcat este faptul ca atunci cand Android si iPhone OS au fost lansate, le lipsea la randul lor suportul pentru tethering, deci nu e totul pierdut inca.

De asemenea, in cazul in care nu stiati, prima versiune de Windows Phone 7 va veni fara copy/paste, iar multitasking-ul sau va fi rudimentar. Cu un Nokia MeeGo lansat in aceasta toamna, WP7 va fi ignorat daca nu remediaza rapid lista sa de "insuficiente".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×