Primele imagini cu Huawei Honor 7 sunt aici; telefonul vine cu senzor de amprente și corp din aluminiu

2.765 ori
<b>Primele imagini cu Huawei Honor 7 sunt aici; telefonul vine cu senzor de amprente și corp din aluminiu</b>După ce pe data de 15 aprilie, chinezii de la Huawei dezvăluiau &icirc;n Londra nici mai mult, nici mai puțin de 3 noi terminale, astăzi prin intermediul unei postări de pe platforma Weibo dăm peste primele imagini live cu Huawei Honor 7, un alt...

După ce pe data de 15 aprilie, chinezii de la Huawei dezvăluiau în Londra nici mai mult, nici mai puțin de 3 noi terminale, astăzi prin intermediul unei postări de pe platforma Weibo dăm peste primele imagini live cu Huawei Honor 7, un alt phablet pregătit pentru un eventual debut în această vară.

​Încă de la prima vedere ne sare în evidență senzorul de amprente situat pe spatele telefonului, dar și corpul său uni-body din aluminiu ce ascunde un display de 5.5 inch, un chip de 3 GB memorie RAM și un chip octa-core dezvoltat in-house. Se remarcă și camera foto de mari dimensiuni ce iese cu doar câțiva milimetrii în afara carcasei.

Primele imagini live cu Huawei Honor 7 sunt aici; telefonul vine cu senzor de amprente și corp din aluminiu

Deși inițial pare că acest device este mai degrabă un succesor pentru Mate 7, logo-ul Honor de pe spatele device-ului ne infirmă acest lucru. Potrivit sursei, noul phablet prezentat în imaginile de mai sus ar putea debuta chiar luna viitoare pe data de 6 mai, zi în care aparent va fi organizat un eveniment de presă. Făcând puțin abstracție de la acest device, nu putem să nu observăm faptul că telefoanele dotate cu senzor de amprentă încep să fie din ce în ce mai prezente pe piață. Cum vedeți acest lucru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×