Phablet-ul LG Stylus (LS770) are parte de o nouă scăpare; de această dată privim o randare a acestuia

861 ori
<b>Phablet-ul LG Stylus (LS770) are parte de o nouă scăpare; de această dată privim o randare a acestuia</b>Acum ceva timp, o serie de fotografii live ajunse pe web ne dezvăluiau inițial un telefon marca LG despre care toată presă preciza că ar fi LG G4. Totuși, la scurt timp de la sosirea acestor materiale s-a aflat că terminalul &icirc;n cauză este de...

Acum ceva timp, o serie de fotografii live ajunse pe web ne dezvăluiau inițial un telefon marca LG despre care toată presă preciza că ar fi LG G4. Totuși, la scurt timp de la sosirea acestor materiale s-a aflat că terminalul în cauză este de fapt un model phablet de buget denumit LG Stylus.

Astăzi, smartphone-ul se afișează din nou, de această dată într-o imagine randată ce pare a fi pregătită pentru presă. Se remarcă un panou frontal cu margini generoase în jurul ecranului, dar și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop integrat la pachet.

Potrivit zvonurilor precedente, LG Stylus (LS770) beneficiază de un display de 5.8 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 610 și baterie de 3.000 mAh. Cel mai probabil, acest device va debuta în vară alături de LG G4, telefon ce urmează a fi lansat pe 28 aprilie. Din câte știți, ultimul phabletcu adevărat potent marca LG, a fost modelul G Pro 2, terminal cu display FHD de 5.9 inch, procesor quad-core Snapdragon 800 și 3 GB memorie RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×