Primele imagini scapate pe web cu Samsung Bada OS

1.580 ori
<b>Primele imagini scapate pe web cu Samsung Bada OS</b>Cu o saptamana in urma, Samsung isi prezenta oficial sistemul de operare Bada OS, in cadrul unui eveniment organizat la Londra. Iata ca acum au scapat online si o serie de screenshot-uri ale acestui OS, imaginile aratand clar ca el este bazat pe interfata...

Cu o saptamana in urma, Samsung isi prezenta oficial sistemul de operare Bada OS, in cadrul unui eveniment organizat la Londra. Iata ca acum au scapat online si o serie de screenshot-uri ale acestui OS, imaginile aratand clar ca el este bazat pe interfata TouchWiz.

Practic, Bada OS este o combinatie dintre TouchWiz, Android, cateva elemente din Symbian, toate restilizate si cu un look atractiv. Retineti faptul ca Bada OS a fost creat special pentru handseturile full touch si ca el va permite developerilor sa lucreze cu tot soiul de tehnologii moderne pe telefoanele mobile,: detectarea miscarii, recunoastere faciala, senzori de proximitate, Flash UI, aplicatii web si multe altele.

Bada OS

Deocamdata Samsung atrage de partea sa developerii, iar Bada nu pare a fi o optiune comerciala prea buna, cel putin pana nu vedem un App Store asociat lui si cateva mii de aplicatii disponibile. Primele terminale compatibile cu Bada vor sosi in 2010, iar printre partenerii Samsung care vor produce aplicatii pentru noua platforma se numara nume mari ca EA Mobile, Capcom, Gameloft sau Konami.

Bada OS

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×