Synaptics Fuse, un telefon concept cu o noua abordare a interactiunii touch

1.885 ori
<b>Synaptics Fuse, un telefon concept cu o noua abordare a interactiunii touch</b>Synaptics este un nume important pentru tehnologiile moderne din industria telecom, de vreme ce compania testa handseturi cu touchscreen inca din 2006, cand nimeni nu visa la iPhone. Este vorba de conceptul Onyx, care facea furori cu 3 ani in urma si care...

Synaptics este un nume important pentru tehnologiile moderne din industria telecom, de vreme ce compania testa handseturi cu touchscreen inca din 2006, cand nimeni nu visa la iPhone. Este vorba de conceptul Onyx, care facea furori cu 3 ani in urma si care este urmat acum de Fuse, prezentat in demo-ul video de mai jos.

Fuse este un proiect care mai implica nume mari, gen Alloy, TAT, Immersion si Texas Instruments, iar terminalul rezultat ofera imoduri de interactiune haptica, prin "strangerea" telefonului si inclinarea sa. Conceptul se axeaza pe folosirea cu o singura mana si fara a privi direct ecranul handsetului.

Pentru o astfel de performanta, va trebui ca telefonul sa includa numerosi senzori, inclusiv un touchpad in partea din spate, dar si fasii sensibile la atingere si presiune pe lateralul terminalului, motoare cu feedback dual haptic, un accelerometru cu 3 axe si un display touchscreen Synaptics in partea frontala.

Sub carcasa telefonului concept se afla procesorul TI OMAP 3630, iar pe ecran va fi afisata interfata TAT Cascades 3D, perfect compatibila cu noile metode de interactiune. Sa fie Fuse baza pentru viitoarele smartphone-uri hit ale anilor ce urmeaza?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×