Samsung Galaxy J5 (2016): OS, UI, aplicaţii aşa cum le-am lăsat pe Galaxy A 2016

6.500 ori
<b>Samsung Galaxy J5 (2016): OS, UI, aplicaţii aşa cum le-am lăsat pe Galaxy A 2016</b>Samsung Galaxy J5 (2016) se prezintă cu acelaşi software ca şi modelele Galaxy A din seria 2016, deci nu s-a schimbat nimic aici. E vorba despre Android 6.0.1 cu TouchWiz aplicat peste şi cu Flipboard ca homescreen-ul cel mai din stânga

Samsung Galaxy J5 (2016) se prezintă cu acelaşi software ca şi modelele Galaxy A din seria 2016, deci nu s-a schimbat nimic aici. E vorba despre Android 6.0.1 cu TouchWiz aplicat peste şi cu Flipboard ca homescreen-ul cel mai din stânga.

Interfaţa e colorată şi plată şi dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpapers, widgets şi teme, plus reglaje legate de grila de aplicaţii (4X4, 4X5, 5X5). Temele au propriul lor magazin, de unde putem descărca unele noi. Porţiunea dropdown oferă obişnuitele Quick Settings, axate pe conectivitate, un slider pentru luminozitate şi notificări.

Interfata grafica Samsung Galaxy J5 (2016) (TouchWiz)

Setările în sine aduc Quick Settings preferate sus şi de amintit sunt Smart Manager, care optimizează utilizarea handset-ului, dar şi funcţii de securitate şi reglaje de RAM. Avem şi Do Not Disturb şi o secţiune Advanced Features, ce include utilizare cu o singură mână, Smart Alert, Easy Mute şi altele. Exista şi un Easy Mode pentru începătorii în alte smartphone-urilor.

Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla 33 de nume, cu vreo 5-6 prea multe dacă mă întrebaţi pe mine şi aproape de bloatware. Pe lângă S Health şi S Planner primim şi aplicaţii Microsoft, precum Word, Excel, Powerpoint, Skype sau OneDrive, cu care ne-am obişnuit deja încă de pe Galaxy S7.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×