Primele jocuri pentru platforma N-Gage anuntate oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.351 ori
<b>Primele jocuri pentru platforma N-Gage anuntate oficial</b>I-Play tocmai a confirmat primele sale jocuri pentru platforma de gaming Nokia N-Gage. Dintre acestea, World Rally Championship si Super Mah Jong vor fi lansate in aceasta toamna. I-play se axeaza pe producerea jocurilor destinate publicului de masa,...

I-Play tocmai a confirmat primele sale jocuri pentru platforma de gaming Nokia N-Gage. Dintre acestea, World Rally Championship si Super Mah Jong vor fi lansate in aceasta toamna.

I-play se axeaza pe producerea jocurilor destinate publicului de masa, acestea fiind bazate pe controlul “cu un singur deget” in sistemul de gameplay. Provocarile oferite de aceste titluri nu sunt de o dificultate iesita din comun, fiind totusi destul de distractive. Intre timp Nokia dezvolta o serie de “party games” pentru mobile, un gen foarte popular pe consolele Nintendo, in special pe celebrul Wii.

Producatorul finlandez asteapta si contributia altor developeri, pentru a invia fenomenul N-Gage, pornit  cu stangul la momentul lansarii mobilelor destinate exclusiv gamingului. Ca urmare, N-Gage a devenit o platforma ideala pentru jocuri, inclusa in terminalele din seria N si in majoritatea telefoanelor Symbian care se pot conecta la comunitatea mobila de gaming N-Gage Arena.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×