Cunoastem operatorii alesi pentru a distribui iPhone in Europa!

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.374 ori
<b>Cunoastem operatorii alesi pentru a distribui iPhone in Europa!</b>Apple a reusit in sfarsit sa ajunga la o intelegere cu 3 dintre marii operatori europeni, pentru vinde celebrul terminal mobile iPhone. Contractul a fost semnat de catre T-Mobile (Germania), Orange (Franta) si O2 (Marea Britanie). 10% din castigaturile...

Apple a reusit in sfarsit sa ajunga la o intelegere cu 3 dintre marii operatori europeni, pentru vinde celebrul terminal mobile iPhone. Contractul a fost semnat de catre T-Mobile (Germania), Orange (Franta) si O2 (Marea Britanie).

10% din castigaturile obtinute de operatori prin intermediul taxarii clientilor vor intra in conturile Apple, in urma acestei intelegeri. In aceste conditii, conform unor surse interne ale celor 3 companii, vom vedea o lansare a lui iPhone in Marea Britanie in aceasta toamna, urmata de lansari in Germania, respectiv Franta, in primavara anului viitor. Totusi, nu avem nici o veste despre o eventuala versiune 3G a celebrului telefon, in conditiile in care, O2 de exemplu a platit 4.03 miliarde de lire sterline pentru licenta 3G, axandu-se pe folosirea acesteia in cadrul serviciilor sale.

Lansarea unui iPhone fara acesta capacitati ar reprezenta o miscare gresita a operatorului britanic, deci exista sperante ca vom vedea totusi un telefon 3G lansat de Apple. Dupa succesul lui iPhone in SUA, unde AT&T oferea telefonul impreuna cu un abonament pe 2 ani, e de inteles faptul ca operatorii europeni au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a colabora cu Apple. Colaborarea celor 3 mari companii europene cu gigantul producator condus de Steve Jobs va genera nu doar profit, ci si un mare beneficiu pentru brandurile reprezentate de T-Mobile, Orange si O2.

Ne intrebam totusi ce s-a intamplat cu Vodafone, de vreme ce nu se afla pe aceasta lista. Speculand putin, am putea spune ca prezenta companiei Orange pe lista si absenta celor de la Vodafone, va afecta popularitatea operatorului, chiar si in Romania, unde competitia intre cele 2 este acerba.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×