Primele smartphone-uri Acer sosesc la inceputul lui 2009, prezentate la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.184 ori
<b>Primele smartphone-uri Acer sosesc la inceputul lui 2009, prezentate la Mobile World Congress</b>In ciuda crizei economice mondiale, Acer isi pastreaza optimismul in legatura cu cresterea profiturilor, pe care estimeaza ca o va inregistra in 2009. Acest trend poate fi pus si pe seama faptului ca firma pregateste lansarea unor smartphone-uri, care vor...

In ciuda crizei economice mondiale, Acer isi pastreaza optimismul in legatura cu cresterea profiturilor, pe care estimeaza ca o va inregistra in 2009. Acest trend poate fi pus si pe seama faptului ca firma pregateste lansarea unor smartphone-uri, care vor fi prezentate oficial in cadrul showului Mobile World Congress 2009.

Acer a anuntat ca se asteapta ca vanzarile sale de notebook-uri sa creasca cu 15, pana la 20 la suta in 2009, iar vanzarile sale totale sa creasca cu aproximativ 30% fata de anul trecut. In ce priveste primul smartphone branduit Acer, se pare ca el va fi lansat in primul sfert fiscal al acestui an.

Dezvoltarea unui astfel de terminal a fost impulsionata de achizitionarea producatorului taiwanez de smartphone-uri E-Ten, tranzactie incheiata anul trecut in septembrie. Primele smartphone-uri Acer vor fi lansate in Europa de Vest si Rusia, iar analistii le asteptau inca din 2008, dar intarzierea se datoreaza negocierilor cu operatorii din tarile in care vor avea loc lansarile.

Acer are planuri mari cu segmentul de terminale high-end in anii viitori, planuind sa creasca personalul diviziei sale de handseturi cu aproximativ 500 de angajati, dintre care 200 transferati de la divizia R&D E-Ten.

Sursa: Digitimes.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×