Sony Ericsson XPERIA X1, disponibil prin Vodafone Romania din 30 ianuarie 2009

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.954 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1, disponibil prin Vodafone Romania din 30 ianuarie 2009</b>Primul smartphone Sony Ericsson cu OS Windows Mobile 6.1 si display full touchscreen soseste in Romania in data de 30 ianuarie prin Vodafone, gata de a cuceri segmentul business. XPERIA X1 suporta numeroase aplicatii tip business, conectivitate HSDPA si...

Primul smartphone Sony Ericsson cu OS Windows Mobile 6.1 si display full touchscreen soseste in Romania in data de 30 ianuarie prin Vodafone, gata de a cuceri segmentul business.

XPERIA X1 suporta numeroase aplicatii tip business, conectivitate HSDPA si acces la servicii de date de mare viteza. Handsetul permite vizualizarea documentelor PowerPoint, Excel si Word si utilizarea clientilor de e-mail, el dispunand si de un GPS, care va va face viata mai usoara in deplasari. Printre specificatiile sale se numara un display touchscreen WVGA cu diagonala de 3 inchi si rezolutie de 800 x 480 pixeli, plus o tastatura QWERTY si joystick optic.

Camera sa are o rezolutie de 3.2 megapixeli, soseste cu autofocus si este insotita de o camera secundara pentru apeluri video. XPERIA X1 sta bine si in ce priveste memoria interna, ea fiind de 400 MB, plus slotul pentru carduri microSD. O functie atractiva a acestui telefon este cea de customizare a interfetei prin intermediul a 9 panouri, fiecare dedicat unui mod de utilizare a telefonului: business, muzica, Internet, personal etc. Pretul lui XPERIA X1 prin Vodafone Romania va fi anuntat in curand.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×