Noul telefon Motorola ZN300 scapa pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.718 ori
<b>Noul telefon Motorola ZN300 scapa pe Internet</b>Ieri a scapat pe Internet o imagine cu un handset Motorola neanuntat inca, un slider muzical ce poarta numele de Moto ZN300. Acesta va fi urmasul low-end-ului ZN200, care a fost anuntat vara trecuta. ZN300 va sosi cu o camera de 3 megapixeli, display QVGA...

Ieri a scapat pe Internet o imagine cu un handset Motorola neanuntat inca, un slider muzical ce poarta numele de Moto ZN300. Acesta va fi urmasul low-end-ului ZN200, care a fost anuntat vara trecuta.

ZN300 va sosi cu o camera de 3 megapixeli, display QVGA si browserul Opera Mini, restul specificatiilor sale fiind un mister, la ora actuala. Totusi, putem observa in imaginea de mai sus ca terminalul soseste cu o tastatura care isi poate modifica functiile, cel putin zona padului directional, in purul stil Motorola.

Tastatura isi va schimba aspectul si functionalitatea odata cu trecerea la o alta aplicatie. Este foarte posibil ca Moto ZN300 sa fie anuntat luna viitoare, in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care debuteaza la Barcelona in data de 16 februarie.

Sursa: Gsmarena.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×