Noul telefon Motorola ZN300 scapa pe Internet

1.765 ori
<b>Noul telefon Motorola ZN300 scapa pe Internet</b>Ieri a scapat pe Internet o imagine cu un handset Motorola neanuntat inca, un slider muzical ce poarta numele de Moto ZN300. Acesta va fi urmasul low-end-ului ZN200, care a fost anuntat vara trecuta. ZN300 va sosi cu o camera de 3 megapixeli, display QVGA...

Ieri a scapat pe Internet o imagine cu un handset Motorola neanuntat inca, un slider muzical ce poarta numele de Moto ZN300. Acesta va fi urmasul low-end-ului ZN200, care a fost anuntat vara trecuta.

ZN300 va sosi cu o camera de 3 megapixeli, display QVGA si browserul Opera Mini, restul specificatiilor sale fiind un mister, la ora actuala. Totusi, putem observa in imaginea de mai sus ca terminalul soseste cu o tastatura care isi poate modifica functiile, cel putin zona padului directional, in purul stil Motorola.

Tastatura isi va schimba aspectul si functionalitatea odata cu trecerea la o alta aplicatie. Este foarte posibil ca Moto ZN300 sa fie anuntat luna viitoare, in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care debuteaza la Barcelona in data de 16 februarie.

Sursa: Gsmarena.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×