Primele smartphone-uri din seria Galaxy M se lansează pe 28 ianuarie în India; Avem teasere oficiale

900 ori
<b>Primele smartphone-uri din seria Galaxy M se lansează pe 28 ianuarie în India; Avem teasere oficiale</b>Pe finalul săptămânii trecute aflam printre altele și faptul că Samsung se pregătește pentru lansare seriei de terminale Galaxy M care pentru început va sosi în India, informație confirmată astăzi la nivel oficial. Suntem informați că debutul

Pe finalul săptămânii trecute aflam printre altele și faptul că Samsung se pregătește pentru lansare seriei de terminale Galaxy M care pentru început va sosi în India, informație confirmată astăzi la nivel oficial. Suntem informați că debutul primelor modele din gamă va avea loc pe data de 28 ianuarie în India, produsele urmând a fi disponibile la vânzare doar pe site-ul Samsung și prin intermediul Amazon.in.

Samsung Galaxy m

Din teaserele apărute online și postate și pe grupul Mobilissimo de pe Facebook de către membrul Dan Paul, iese la iveală un format de smartphone arătos cu ecran generos, muchii înguste și decupaj de tip "picătură" în zona superioară ce găzduiește camera selfie. Un detaliu ce trebuie menționat este că muchiile par reduse la extrem aici, ceea ce nu va fi cazul în realitate după cum indică și ultima imagine din acest articol în zona de jos.

Galaxy M

Observăm o cameră duală în spate unde unul dintre senzori este de tip ultra-wide, un bliț LED chiar sub și un scanner de amprente oval plasat în zona superioară deasupra logo-ului Samsung. Ultima imagine ne dezvăluie faptul că telefonul va avea un procesor puternic, cu promisiunea unei experiențe potrivite și în materie de gaming.

Galaxy M

Pe seama leak-urilor anterioare știm că telefoanele vor costa sub 250 dolari și că vor primi baterii generoase, dar și suport pentru încărcare rapidă. Printre primele modele îl vom avea pe Galaxy M10 cu ecran de 5.6 inch, procesor Exynos 7870, 3 GB RAM + 32 GB stocare, cameră frontală de 5 mpx, cameră principală de 13 mpx și baterie de 3000 mAh.

De asemenea, va debuta și Galaxy M20 cu ecran de 6.1 inch, procesor Exynos 7885, 3 GB RAM + 64 GB stocare, cameră duală de 12 + 5 mpx în spate, cameră selfie de 8 mpx și baterie de 5000 mAh. Prin lansarea acestor telefoane, Samsung dorește să contraacareze ascensiunea telefoanelor ieftine din China, produse ce vor avea prețul similare. Întrebarea pe care ne-o punem e unde vor face coreenii concesii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×