HMD Global promite lansări cool la MWC 2019! Nokia 9 Pureview ar putea debuta în Barcelona

777 ori
<b>HMD Global promite lansări cool la MWC 2019! Nokia 9 Pureview ar putea debuta în Barcelona</b>Începutul săptămânii ne aduce și confirmarea prezenței celor de la HMD Global în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019, show unde am putea vedea noi smartphone-uri interesante. Chiar Juho Sarvikas, CFO

Începutul săptămânii ne aduce și confirmarea prezenței celor de la HMD Global în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019, show unde am putea vedea noi smartphone-uri interesante. Chiar Juho Sarvikas, CFO al companiei finlandeze dezvăluie prin intermediul unei postări de pe Twitter faptul că vom vedea lansări de terminale cool în cadrul acestui eveniment din Barcelona.

Nokia

Cel mai probabil postarea se referă la Nokia 9 Pureview, un handset pe care îl așteptăm de multă vreme și care va sosi echipat cu o cameră Penta Lens la bord. Au apărut multe randări și chiar materiale video promo de-a lungul timpului și am aflat că în materie de dotări hardware, acesta va sosi echipat cu procesor flagship Qualcomm de anul trecut, adică Snapdragon 845.

O variantă upgrade ar fi așteptată peste câteva luni dacă dăm crezare zvonurilor și se mai așteaptă ca la MWC 2019 să debuteze și primul smartphone Nokia cu decupaj forat în ecran pentru camera selfie și anume Nokia 6.2. Rămâne de văzut dacă HMD Global va mai lansa modele feature precum se întâmpla la ediția MWC de anul trecut. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×