Google Pixel 3a și Pixel 3a XL se lansează pe data de 7 mai! Vedem un teaser oficial

681 ori
<b>Google Pixel 3a și Pixel 3a XL se lansează pe data de 7 mai! Vedem un teaser oficial</b>La o zi distanță de la aflarea sumelor la care ar putea debuta smartphone-urile Google Pixel 3a și Pixel 3a XL pe piață iată că vine și un teaser oficial din partea gigantului tech care confirmă data lansării acestor dispozitive

La o zi distanță de la aflarea sumelor la care ar putea debuta smartphone-urile Google Pixel 3a și Pixel 3a XL pe piață iată că vine și un teaser oficial din partea gigantului tech care confirmă data lansării acestor dispozitive. Este vorba despre ziua de 7 mai atunci când începe și conferința Google I/O 2019 de unde așteptăm noutăți proaspete cu privire la Android Q și funcțiile aduse la pachet.

Revenind la teaserul pe care îl puteți vedea mai sus, acesta indică faptul că pe data de 7 mai ceva "mare" sosește în universul Pixel, iar ținând cont de toate leak-urile asociate acestor modele Pixel 3a este clar despre ce va fi vorba. Modelul de bază Pixel 3a este așteptat cu ecran FHD+ de 5.6 inch și procesor Snapdragon 670.

Pixel 3a XL pe de altă parte va avea ecran FHD+ de 6 inch și procesor Snapdragon 710. Ambele vor oferi 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare flash, cameră selfie de 8 megapixeli și un senzor de 12.2 megapixeli în spate, acolo unde vom găsi și un scanner de amprente fizic. 

Varianta mai mică va costa 430 euro, iar cea XL cu o sută de euro mai mult. Deși vorbim de telefoane mid-range, prețurile nu vor fi mid-range și o variantă mai bună ar fi aceea de a alege un Pixel 2 sau Pixel 2 XL în detrimentul acestor device-uri, mai ales acum când și prețurile au scăzut semnificativ.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×