Primele zvonuri despre Huawei Mate 10 indică prezența unui display cu muchii foarte înguste pe noul phablet!

2.040 ori
<b>Primele zvonuri despre Huawei Mate 10 indică prezența unui display cu muchii foarte înguste pe noul phablet!</b>Ultima săptămână din iunie ne aduce și primele vești despre phablet-ul Huawei Mate 10, terminal pe care l-am putea vedea lansat oficial în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017 din Berlin. Informațiile de astăzi dezvăluie faptul că terminalul va

Cu greu avem timp să respirăm printre numeroasele leak-uri asociate lui iPhone 8, dar din fericire există asemenea clipe în care mai aflăm și detalii interesante despre alte terminale pregătite pentru debut în aceast an. Printre ele și Huawei Mate 10, phablet high-end pe care l-am putea vedea anunțat oficial chiar în toamnă în cadrul târgului de tehnologie IFA ce are loc în Berlin în perioada 1 - 6 septembrie!

Vești despre acest handset sosesc astăzi din China, moment în care aflăm faptul că terminalul ar urma să dispună de un display bezel-less cu muchii foarte înguste ale panoului frontal. Prin această mutare cei de la Huawei vor aborda acest tren mai serios, cu toate că anul trecut am avut dezvăluit și modelul Mate 9 Pro ce sosea cu display curbat și astfel cu zero muchii laterale în jurul ecranului.

Diagonala phablet-ului va rămâne probabil la 5.9 inch, asta dacă nu vom vedea și aici o abordare în stilul lui Samsung Galaxy S8+ cu un aspect ratio mai inedit. Vom vedea procesorul de 10nm Kirin 970 la bord, 6 sau poate chiar 8 GB memorie RAM și cu siguranță o cameră duală pe spate. Pregătiți-vă pentru mai multe leak-uri în perioada următoare, de la randări, schițe, machete și până la accesorii destinate noului phablet!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×