Acesta ar fi design-ul adoptat de către Huawei Mate 10; vedem randări create pe seama schemelor CAD din fabrică

1.087 ori
<b>Acesta ar fi design-ul adoptat de către Huawei Mate 10; vedem randări create pe seama schemelor CAD din fabrică</b>Mai avem o lună și un pic de așteptat până la debutul phablet-ului Huawei Mate 10, telefon care va opta pentru puternicul procesor octa-core HiSilicon Kirin 970. Descoperim între timp o serie de randări credibile realizate de către @onleaks

Pe data de 16 octombrie este programat și debutul lui Huawei Mate 10, terminalul ce va întregi imaginea phablet-urilor lansate pe piață în acest an. Produsul va sosi echipat cu o cameră duală Leica în spate și cu noul procesor octa-core HiSilicon Kirin 970 ce a fost prezentat oficial de curând. Până la apariția unor fotografii reale ne delectăm astăzi privirea cu o serie de randări pe care @onleaks le-a realizat în parteneriat cu site-ul compareraja.in pe seama unor scheme CAD din fabrică.

Huawei Mate 10

Este vorba despre varianta standard aici, cea care va sosi cu display obișnuit 16:9 și cu un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home. E drept că panoul frontal dispune de margini laterale înguste, dar cam aici se oprește fenomenul de ecran edge-to-edge. Dacă vreți o comparație, acest Mate 10 va măsura 150,2 x 77,5 x 8,4 mm - asta în vreme ce Mate 9 măsura 156,9 x 78,9 x 7,9 mm.

Așadar se reduce cu puțin lățimea și înălțimea datorită acestor margini laterale înguste, dar grosimea crește cu 0,5 mm comparativ cu modelul anterior. Vedem că în randările de aici cei doi senzori ai camerei duale sunt reprezentați separat, o idee nu tocmai bună și arătoasă părerea mea - aceasta fiind totuși confirmată de teasere oficiale Huawei.

Mai aflăm de la @OnLeaks și faptul că telefonul va păstra portul audio 3.5 mm și că la bază se va regăsi un connector USB Type-C reversibil. Puteți admira toate aceste randări în galeria de mai sus și există și un clip video 3D. De asemenea, vă amintim că acel display 18:9 pe care șeful Huawei ni l-a promis va fi păstrat pentru varianta Mate 10 Pro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×