Primii la abonamente de mobil, ultimii la canalizare; Asta e România!

1.653 ori
<b>Primii la abonamente de mobil, ultimii la canalizare; Asta e România!</b>Un studiu realizat la nivel european și global a arătat că România stă rău la capitole vitale, dar cumva stă bine la abonamentele de mobil. Un reportaj PRO TV  ne spune care e starea actuală. Suntem în țara în care oameni

Un studiu realizat la nivel european și global a arătat că România stă rău la capitole vitale, dar cumva stă bine la abonamentele de mobil. Un reportaj PRO TV ne spune care e starea actuală. Suntem în țara în care oameni fără canalizare, fără educație, expuși la poluare fatală au telefoane de mii de lei și abonamente la telefonie.

România este primul loc la următoarele capitole, conform unui Studiu Social Imperative și Deloite:

  1.  acces la apă din surse naturale
  2.  acces la electricitate
  3.  număr de abonamente de telefonie mobilă

Asta deși suntem pe locuri rușinoase la acces la apa din conducte (locul 100) sau la acces la educație de calitate (locul 94). Ca acces la servicii medicale suntem pe locul 84 pe glob. E un caz clasic de a pune căruța înaintea calului. Avem smartphone-uri, Internet rapid, abonamente și curent electric gârlă, dar nu și necesitățile bazice ale vieții decente.

Numărul de abonamente și cartele a depășit de mult numărul de locuitori ai țării, iar viteza Internetului e global apreciată de mai bine de un deceniu la noi. Ai jocuri de jucat pe toaletă pe mobill, dar nu ai toaletă… Explicația e simplă: Internetul și telefonia vin de la privați, iar canalizarea și școlile de la stat, iar statul e putred de ceva decenii... și spun asta asumat, chiar dacă nu facem politică la Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×