Primul lot de telefoane Jolla cu Jolla OS a fost epuizat

1.362 ori
<b>Primul lot de telefoane Jolla cu Jolla OS a fost epuizat</b>Sunt multe proiecte interesante privind sistemele de operare pe telefoane și tablete. Unul dintre ele este Jolla OS care are la bază mare parte din echipa Nokia ce a lucrat la MeeGo. Au preluat interfața de acolo bazată pe swipe și au creat un O.S....

Sunt multe proiecte interesante privind sistemele de operare pe telefoane și tablete. Unul dintre ele este Jolla OS care are la bază mare parte din echipa Nokia ce a lucrat la MeeGo. Au preluat interfața de acolo bazată pe swipe și au creat un O.S. pentru telefoane. CEO-ul companiei a dat un comunicat de presă în care precizează că primul lot de telefoane a fost epuizat.

Apropo, telefonul cu Jolla OS se numește, simplu, Jolla. Include un display de 4.5 inch, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB, conectivitate 4G, 8 Megapixeli și cameră frontală, CPU dual-core, baterie detașabilă.

Din păcate, nu s-a comunicat și numărul de unități. S-ar putea să fie vorba de demo-urile către companiile interesate să-l comercializeze. Telefonul va debuta oficial până la finele lui 2013. Primul operator telecom ce-l va avea în stoc este din Finlanda. în funcție de interesul altor companii telecom s-ar putea să-l vedem importat și în alte state europene.

Apropo, Jolla este compatibil și cu aplicațiile Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×