Primul stoc de smartphone-uri Xiaomi Mi MIX este vândut într-un timp record de doar 10 secunde

1.526 ori
<b>Primul stoc de smartphone-uri Xiaomi Mi MIX este vândut într-un timp record de doar 10 secunde</b>După cum v-am informat și noi în articolele precedente, Xiaomi avea să dea startul vânzărilor de modele Mi MIX chiar astăzi pe data de 4 noiembrie. Prima rundă de vânzări flash a epuziat tot stocul de terminale afișat pe site, asta într-un timp record de

În articolele anterioare referitoare la Xiaomi Mi MIX v-am informat și despre faptul că acest terminal urmează a fi disponibil la vânzare pe piața din China începând de astăzi 4 noiembrie. Ei bine, prima rundă de vânzări flash a fost una record pentru compania asiatică, și asta pentru că întreg stocul asociat a fost epuizat într-un timp de doar 10 secunde, semn că publicul este captivat de acest model cu display edge-to-edge.

Din păcate nu avem cifre oficiale cu privire la numărul de unități existente în acest stoc, dar putem să bănuim că a fost vorba despre câteva mii de terminale. Xiaomi chiar a anunțat faptul că doar 10.000 modele Mi MIX vor fi fabricate lunar, procesul de dezvoltare fiind unul mai complex datorită carcasei ceramice pe care o primim aici.

Vă amintim că Xiaomi Mi MIX vine cu un generos display de 6.4 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și cu 4 sau 6 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă. Cel din urmă care ne oferă 6 GB RAM și 256 GB de stocare flash include și inserții din aur de 18K ce pot fi observate pe carcasa glossy a terminalului. Aparent, runda a doua de vânzări flash este programată de Xiaomi pe data de 8 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×