Xiaomi Mi Mix dezamăgeşte în primul său test, cel de cameră (Video)

2.308 ori
<b>Xiaomi Mi Mix dezamăgeşte în primul său test, cel de cameră (Video)</b>Cu toate că Xiaomi Mi MIX arată cu adevărat deosebit, există și unele neajunsuri - primul de pe listă fiind camera foto de 16 megapixeli pe care o primim la pachet. Acest senzor se dovedește a fi dezamăgitor, și asta pentru că fotografiile obținute

Au început să apară şi primele teste ale foarte arătosului telefon Xiaomi Mi Mix, cel cu ecran edge to edge lansat în această săptămână. Terminalul vine cu o cameră de 16 megapixeli cu suport pentru filmare 4K, PDAF şi stabilizare electronică, dar şi blitz dual tone. Ea este testată mai jos de catre PhoneRadar.

Xiaomi Mi Mix

Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar reviewerul afirmă că primim aceeaşi cameră principală văzută şi pe Xiaomi Mi 5. Clipul slow motion cu care începe testul e bunicel şi cam atât, iar captura video 4K nu prea arată cine ştie ce, față de ce am vazut noi la Mobilissimo.ro pe alte modele. Focalizarea e destul de rapidă, cel puţin cea manuală, în vreme ce focalizarea automată e cam lentă.

Xiaomi Mi Mix

Culorile şi în special nuanţa de verde nu prea impresionează, fiind cam artificială, un neajuns moştenit de la Xiaomi Mi 5 de altfel. Se observă o pierdere de focalizare destul de rapidă. Captura foto e bună la nivel de prim planuri şi am văzut că atunci când utilizatorul a dat zoom in pe porumbei am şi pierdut detalii. Selfie-ul a arătat bine, iar cerul la apus a arătat OK la rândul său, ca nuanțe și claritate. HDR-ul nu a ajutat prea mult acolo.

Şi reviewerul a afirmat că durează cam mult să focalizezi şi am observat că senzorul nu captează aşa multă lumină precum un Galaxy S7 să zicem. O cameră doar OK şi atât, cam la nivel cu un Galaxy A5 (2016) să zicem. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×