Inevitabilul s-a întâmplat! Un smartphone Xiaomi Mi MIX alunecă din mâna unui client și ecranul edge-to-edge cedează!

2.435 ori
<b>Inevitabilul s-a întâmplat! Un smartphone Xiaomi Mi MIX alunecă din mâna unui client și ecranul edge-to-edge cedează!</b>Cu un superb ecran edge-to-edge de 6.4 inch la bord, Xiaomi Mi MIX este cu siguranță smartphone-ul hit al anului 2016, cu toate că șansele de a pune mâna pe un asemenea dispozitiv sunt unele destul de mici. Având un corp din ceramică foarte alunecos

Xiaomi Mi MIX este unul dintre cele mai arătoase terminale ale anului 2016, un telefon ce se va dovedi greu de achiziționat ținând cont de faptul că firma chineză a dezvăluit de curând că doar 10.000 unități vor fi produse lunar. În cazul în care reușiți totuși să puneți mâna pe un asemenea handset, grija ar trebui să fie cuvântul de ordine aici - și asta pentru că telefonul vine într-o carcasă din ceramică foarte alunecoasă.

Cu toate că vânzările produsului vor debuta abia de vineri în China, se pare că un incident deja a avut loc în cadrul unui magazin în care telefonul era expus sub formă de unitate demo. Terminalul a scăpat din mâinile unui client mai neatent și urmarea acestui lucru o știți deja.

Superbul panou edge-to-edge de 6.4 inch a cedat la impact. Aflați totodată și faptul că ecranul nu beneficiază de protecție Gorilla Glass, și nici de sticlă de safir, fragilitatea fiind un aspect de luat în seamă. De asemenea, ținând cont de stocurile limitate, este foarte posibil ca prețurile practicate de către retailerii chinezi să fie ceva mai piperate decât sumele dezvăluite de către Xiaomi.

Vă amintim că acest smartphone sosește cu 4 sau 6 GB RAM, cu procesor Snapdragon 821 și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×