Primul telefon Nokia cu Windows Phone sosește În acest an; confirmă șeful unui retailer rus important

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.934 ori
<b>Primul telefon Nokia cu Windows Phone sosește În acest an; confirmă șeful unui retailer rus important</b>Denis Liudkovski, șeful retailerului rus de telefoane Sviaznoj a declarat recent că se așteaptă ca Nokia să lanseze în Rusia primul smartphone WIndows Phone în acest an. Sviaznoj este al doilea cel mai mare retailer de telefoane din Rusia, iar...

Denis Liudkovski, șeful retailerului rus de telefoane Sviaznoj a declarat recent că se așteaptă ca Nokia să lanseze în Rusia primul smartphone WIndows Phone în acest an. Sviaznoj este al doilea cel mai mare retailer de telefoane din Rusia, iar șeful său a declarat că s-a întâlnit cu Stephen Elop, CEO al producătorului finlandez, care i-ar fi oferit aceste informații.

Denis Liudkovski afirmă că Sviaznoj este un partener cheie al Nokia în Rusia, iar retailerul vinde produsele finlandezilor după modelul "shop în shop". în plus, firma rusească are și avantajul unor premiere, anumite modele de telefoane apărând mai devreme în oferta să, decât în cea a rivalilor.

E ciudat că șeful acestei companii se referă la noile terminale Nokia cu OS Microsoft drept modele cu "Windows Mobile" la bord, dar aceasta eroare se întâmplă chiar și jurnaliștilor de top. Să sperăm că domnul Liudkovski nu face doar reclama magazinului său de device-uri mobile, ci prevestește o sosire a unor telefoane mult-asteptate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×