Primul telefon cu procesor Snapdragon 855 va debuta comercial pe 29 ianuarie, cu 12 GB RAM la bord

3.038 ori
<b>Primul telefon cu procesor Snapdragon 855 va debuta comercial pe 29 ianuarie, cu 12 GB RAM la bord</b>În fiecare an marii producători de telefoane se întrec care să fie primul cu cel mai nou procesor Snapdragon. Samsung a încercat mereu să ia partea leului, pentru că a şi colaborat cu Qualcomm uneori la dezvoltarea de CPU-uri, dar nume

În fiecare an marii producători de telefoane se întrec care să fie primul cu cel mai nou procesor Snapdragon. Samsung a încercat mereu să ia partea leului, pentru că a şi colaborat cu Qualcomm uneori la dezvoltarea de CPU-uri, dar nume ca Xiaomi, LG sau HTC au încercat mereu să "fure" premiera. Acum Lenovo se pare că rămâne bătută în cuie cu modelul Z5 Pro GT ca premieră pentru Snapdragon 855.

Lenovo Z5 Pro GT

Telefonul era anunţat pe 18 decembrie 2018 şi nu era chiar o premieră, pentru că Flexpai fusese anunţat înaintea sa cu Snapdragon 855 pe 1 noiembrie. Acel model pliabil nu a fost încă lansat, în vreme ce Lenovo Z5 Pro GT are data de lansare programată pentru 29 ianuarie. Greu de crezut că vine alt smartphone cu un Snapdragon de acest gen până atunci.

Este un procesor de 7 nm, însoţit pe acest telefon de 12 GB RAM, încă o premieră în universul smartphone. Pe 29 ianuarie se va putea cumpăra acest device, incepand cu ora 10:00, doar pe piaţa din China. Modelul de top este cel cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare, urmând a costa 649 de dolari. La bord se află un ecran OLED de 6.4 inch, cu rezoluţie Full HD+, dar şi o baterie de 3350 mAh.

În spate găsim o cameră de 24 MP + 16 MP, iar în faţă una tot duală de 16 MP + 8 MP. Avem şi acustică Dolby Atmos, cititor de amprente integrat în ecran şi textură de tip fibră de carbon sub sticlă. Aşteptăm şi un debut european, dar ceva îmi spune că mai durează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×