Xiaomi are deja un target de vânzări pentru modelul Redmi Note 7; Iată câte unități vrea să vândă până la final de lună

870 ori
<b>Xiaomi are deja un target de vânzări pentru modelul Redmi Note 7; Iată câte unități vrea să vândă până la final de lună</b>Ultima mare lansare a celor de la Xiaomi a fost smartphone-ul Redmi Note 7, un device tare interesant care impresionează prin raportul preț-specificații. Are o cameră de 48 megapixeli în spate care la prima vedere se descurcă foarte bine

Ultima mare lansare a celor de la Xiaomi a fost smartphone-ul Redmi Note 7, un device tare interesant care impresionează prin raportul preț-specificații. Are o cameră de 48 megapixeli în spate care la prima vedere se descurcă foarte bine în multe condiții de iluminare, iar la bord mai găsim și procesor Snapdragon 660, până la 6 GB de RAM, slot microSD și baterie generoasă de 4000 mAh.

Acum descoperim că firma chineză și-a propus deja un target de vânzări pentru acest nou smartphone, sperând ca în prima lună de disponibilitate pe piață să vândă 1 milion de unități. Deși cifra este una spectaculoasă, Xiaomi se mulțumește și cu acest număr de unități vândute în situația în care nu este vorba despre un flagship și mai ales că în acest moment vânzările de terminale mobile au început să scadă în China.

Vă amintim că telefonul de față mai aduce și un ecran generos de 6.3 inch cu rezoluție Full HD+, cameră selfie de 13 megapixeli, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dar și cu emițător infraroșu pentru a controla dispozitivele electronice din casă. Aflați că prima rundă de vânzări flash a avut loc chiar astăzi, 100.000 unități fiind vândute în doar 8 minute și 36 secunde. 

Așteptăm ca Xiaomi Redmi Note 7 să ajungă și pe plan local în perioada următoare la sume cuprinse între 900 și 1300 lei cel mai probabil, în funcție de configurații. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×