Lenovo Z6 Pro va sosi cu procesor Snapdragon 855 și modem 5G; Vedem un teaser proaspăt

1.772 ori
<b>Lenovo Z6 Pro va sosi cu procesor Snapdragon 855 și modem 5G; Vedem un teaser proaspăt</b>Pe final de săptămână continuă și teaserele pentru Lenovo Z6 Pro, telefon pe care îl așteptăm să debuteze oficial pe data de 23 aprilie în China. După ce am aflat că va putea realiza fotografii la o calitate de 100 megapixeli

Pe final de săptămână continuă și teaserele pentru Lenovo Z6 Pro, telefon pe care îl așteptăm să debuteze oficial pe data de 23 aprilie în China. După ce am aflat că va putea realiza fotografii la o calitate de 100 megapixeli și că va oferi un procesor Snapdragon 855 la bord, iată că astăzi descoperim un alt detaliu interesant - acela că smartphone-ul va avea și un modem 5G la pachet.

Teaserul vine din partea vice-președintelui Lenovo și este vorba despre o fotografie care confirmă prezența suportului dual-SIM pe device și a celui pentru conectivitate 5G. Ar putea fi cel mai accesibil smartphone 5G de pe piață, asta dacă e să îl comparăm cu LG V50 ThinQ 5G care costă 1000 euro sau Galaxy S10 5G care ajunge la 1200 - 1300 euro.

Pe lângă un preț mai atractiv, se așteaptă ca Lenovo Z6 Pro să impresioneze și la capitolul design - fiind vehiculat un mecanism slider sau poate o cameră foto pop-up. Scanner-ul de amprente va fi integrat în ecran și vom primi cel mai probabil variante cu 6, 8 sau chiar 12 GB RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×