Lenovo Z6 Pro primeşte un nou teaser, care îi confirmă procesorul Qualcomm Snapdragon 855

730 ori
<b>Lenovo Z6 Pro primeşte un nou teaser, care îi confirmă procesorul Qualcomm Snapdragon 855</b>Lenovo Z6 Pro a tot primit teasere în ultima lună, inclusiv unele care făceau aluzie la o capacitate foto deosebită. Terminalul ar fi capabil să realizeze fotografii de 100 de megapixeli, iar azi avem şi un teaser care îi confirmă procesorul

Lenovo Z6 Pro a tot primit teasere în ultima lună, inclusiv unele care făceau aluzie la o capacitate foto deosebită. Terminalul ar fi capabil să realizeze fotografii de 100 de megapixeli, iar azi avem şi un teaser care îi confirmă procesorul Snapdragon 855.

E clar faptul că avem de-a face cu un flagship aici, un telefon puternic, atât la capitolul perfomanta, cât şi foto. Lenovo a lansat deja modelul Z5 Pro GT cu procesorul Snapdragon 855 la bord, deci e familiarizată cu această componentă. Zvonurile afirmă că noul model ar avea un design foarte arătos şi o nuanţă de roşu foarte catchy.

Un alt teaser al companiei Lenovo indică faptul că telefonul că sosi cu o cameră cu funcţie HyperVision şi Hyper Video (care ar avea legătură cu efecte macro şi slow mo la captura video). Ni se promite şi frame rate foarte ridicat pentru video, dar şi o rată de transfer crescută.

Mai mult decât atât, se pare că handsetul va avea şi suport 5G. E clar faptul că va veni cu Android 9.0 Pie, cel puţin 8 GB RAM, dacă nu chiar 12 GB şi un sistem avansat de camere. Teaserele continuă şi aşteptăm un debut al telefonului chiar în această lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×