Primul telefon Google Android, depistat la CES 2008

1.417 ori
<b>Primul telefon Google Android, depistat la CES 2008</b>Astazi in cadrul showului CES 2008, Wistro, o companie chinezeasca de design a prezentat smartphone-ul GW4, primul capabil sa ruleze celebrul Google Android. La momentul prezentarii, GW4 rula o versiune a lui MontaVista Linux 2.6, dar, conform unui...

Astazi in cadrul showului CES 2008, Wistro, o companie chinezeasca de design a prezentat smartphone-ul GW4, primul capabil sa ruleze celebrul Google Android.

La momentul prezentarii, GW4 rula o versiune a lui MontaVista Linux 2.6, dar, conform unui purtator de cuvant al celor de la Wistron, varianta dotata cu Android va fi disponibila in luna martie. GW4 este un smartphone triband GSM dotat cu un display cu diagonala de 2.5 inch, ce suporta rezolutii de 320 x 240 pixeli. Terminalul include si o camera de 2 megapixeli, 64MB de memorie interna si un procesor TI OMAP 1710 la 216 MHz.

Singura cale de a intra pe Internet cu ajutorul handsetului este prin intermediul conectivitatii GPRS sau prin Wi-Fi 802.11g. De mentionat este faptul ca Wistron a confirmat ca va lansa si o versiune 3G a smartphone-ului pana la finalul acestui an, dar speram ca HTC va pune la dispozitia publicului macar unul dintre cele 3 handseturi Google Android promise.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×