Aplicația România Uimitoare este cea mai nouă creație a tânărului Andrei Pascale; iată ce ni se propune aici

2.596 ori
<b>Aplicația România Uimitoare este cea mai nouă creație a tânărului Andrei Pascale; iată ce ni se propune aici</b>Cu siguranță îl știți pe Andrei Pascale, tânărul de 17 ani care a dezvoltat și actuala aplicație Mobilissimo pentru mobil. El are și alte titluri în portofoliu, InfoLoc fiind una dintre acestea și mai nou aplicația numită România Uimitoare pe care

În cadrul unui articol din vara anului trecut vi-l prezentam pe Andrei Pascale, tânărul care acum în clasa a 11-a are o pasiune pentru dezvoltare software și care are în portofoliu pe lângă aplicația mobilă Mobilissimo și un alt titlu util numit InfoLoc. Anul 2018 ne aduce din partea lui încă o aplicație la fel de interesantă, software pe care îl găsiți deja în Google Play sub numele de România Uimitoare.

România Uimitoare

După cum spune și denumirea sa, aplicația se adresează acelor persoane care vor să descopere România mai pe larg și informații despre cele mai frumoase locuri din țară. Sunt incluse aici peste 120 locații afișate pe hartă, locuri pe care le puteți pune pe lista voastră de vizitat pentru la vară. Sunt împărțite în 4 categorii după cum urmează: Arhitectură și Muzee, Lăcașuri de Cult, Natură și Sport și Trasee turistice.

România Uimitoare

Odată ce accesați pagina cu detalii a unei locații de pe listă veți putea vedea o fotografie reprezentativă, distanța până acolo și o descriere a locului vizat. Folosind Google Maps veți putea naviga la adresa unde se poate găsi de exemplu un muzeu și totodată din România Uimitoare puteți adăuga și o evaluare în stele de la 1 la 5. 

România Uimitoare

De asemenea un element interesant în această aplicație este aceela că oricine poate adăuga o nouă locație, proces similar cu cel din Google Maps unde putem adăuga fotografii realizate într-un anumit loc. Pentru a adăuga un obiectiv turistic tot ce trebuie făcut este să apăsați butonul "+" din dreapta-jos și apoi să completați detaliile locației: fotografie, titlu, categorie și coordonate. 

România Uimitoare

Software-ul este unul intuitiv și simplu, are un design modern și totul se mișcă foarte rapid după cum puteți testa chiar voi. Există o secțiune Favorite unde puteți salva locațiile pe care doriți să le vizitați și locațiile adăugate vor putea fi accesate rapid. Andrei dorește ca până la final de an să aibă peste 1000 locații incluse în aplicația România Uimitoare, motiv pentru care vă invităm și pe voi să adăugați noi puncte de interes, astfel vom putea afla practic unul de la altul locurile ce merită vizitate.

Andrei ține să îi mulțumească și user-ului Innoxius care l-a ajutat cu multe idei pentru aplicație și totodată cu testarea sa. Îi urăm baftă lui Andrei cu noul titlu pe care îl puteți descărca de aici. Extra informații găsiți pe pagina oficială a aplicației de Facebook!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×