Probleme pentru Apple, Steve Jobs se retrage pentru o perioadă, din motive medicale

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.816 ori
<b>Probleme pentru Apple, Steve Jobs se retrage pentru o perioadă, din motive medicale</b>începem prin a-i ura lui Steve Jobs însănătoșire grabnică, oricare ar fi problemele medicale de această dată și da, ați auzit bine, Apple a rămas din nou fără creierul său pentru o perioadă. Jobs este în concediu medical pe perioadă...

începem prin a-i ura lui Steve Jobs însănătoșire grabnică, oricare ar fi problemele medicale de această dată și da, ați auzit bine, Apple a rămas din nou fără creierul său pentru o perioadă. Jobs este în concediu medical pe perioadă nedeterminată și asta după ce a absentat din motive similare în 2009, pe fondul unui transplant de ficat.

CEO-ul Apple a supraviețuit cancerului prin tratament, astfel că acest concediu medical nu poate decât să provoace îngrijorare în legătură cu o posibilă revenire a afecțiunii vechi. într-o scrisoare către angajații săi, Jobs afirma că se va concentra pe sănătate o perioadă, dar va rămâne CEO al companiei, în vreme ce Tim Cook se va ocupa cu administrarea efectivă a gigantului din Cupertino.

Nu vor exista amânări sau probleme cu lansarea lui iPhone 5 sau iPad 2, dar suntem siguri că acțiunile Apple vor fi afectate de această veste. Steve Jobs este co-fondatorul acestei companii și mecanismul său principal pentru decizii, dar încrederea sa în Tim Cook este mare, astfel că producătorul lui iPhone și iPad se va descurca la fel de bine în continuare.

Apple își va anunța oficial profiturile pe ultimele luni mâine și probabil vom afla mai multe detalii atunci. Să sperăm că nu este cazul unei boli prea grave, deoarece chiar și Mac haterii trebuie să recunoască că Jobs este un reper important al lumii tehnologizate în care trăim.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×